Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Zeeland

Zeevissen Zeeland

Zeevissen Zeeland waar je onder andere zeebaars, geep, kabeljauw en makreel vissen vangt. Zeeland is een echt vissersparadijs, waardoor het lastig is om te kiezen waar je als eerste je hengel uitwerpt. Ga daarom een dagje zeevissen op een boot. Met de geluiden van de vogels en het kabbelende water om je heen, kom je helemaal tot rust. 

Voor vissen Oosterschelde, ankervissen Vlissingen of zeevissen Noordzee is er geen vergunning benodigd. Zeeland heeft een prachtige kustlijn, waar je dan ook op veel plekken je hengel kan uitgooien, zoals bij de Oosterschelde, Westerschelde en Noordzee. Of vaar met een motorschip naar dieper water en boek een volledige verzorgde dag vissen op zee, inclusief hengel uitrusting, aas voor de vissen, eten en drinken. 

Zeevissen Vlissingen

Een dagje zeevissen Vlissingen doe je met sportvisserij MS Tender. Dit zeewaardige schip is maar liefst 41,2 meter lang en 7,5 meter breed en is zeer geschikt voor vissen op zee. Aan boord is plek voor 75 vissersmannen en/of vrouwen. De zeer ervaren kapitein weet precies waar de scholen vis te vinden zijn. 

Voor kabeljauw vissen Zeeland wordt er boven een wrak gevist, aangezien daar veel kabeljauw te vinden zijn. Wrakvissen Vlissingen is een variant op het ankervissen Zeeland. Bij wrakvissen drijft het schip boven het wrak. Je moet dan snel de hengel uitgooien en hopen op een goede vangst. De kapitein moet met het schip vanwege de stroming en wind bijsturen. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 33

Vissen Oosterschelde

Ontdek de vissen Oosterschelde. Voor veel vissoorten is de Oosterschelde een belangrijke plek. Ze komen er om te eten, rusten, paaien en eieren te leggen. Tussen de stenen van de dammen, dijken en deltawerken Oosterschelde zoeken ze voedsel. Ook op de zanderige en slikken bodems vinden veel Oosterschelde vissen een plekje. 

Sommige vissoorten zijn het hele jaar door te vinden in de Oosterschelde. Andere vissen verblijven in de zomer, zoals de harder, tong, ansjovis en de lipvis. In de winter is de spiering te gast in de Oosterschelde. De paling is ook zo’n trekvis. Dit gebied leent zich zeer goed voor sportvissen Oosterschelde.

MS Tender

Kabeljauw vissen Zeeland

Vanuit Vlissingen kan je volop kabeljauw vissen Zeeland. In de Zeeuwse wateren zwemmen veel kabeljauw soorten rond, zoals de wijting, polak, steenbolk en koolvis. Dit zijn overigens echte wintervissen. Een grote kabeljauw is zo’n 1,5 meter land. De gemiddelde lengte is tussen de 80 en 90 cm. 

Sportvisserij MS Tender vaart geregeld vanuit de haven van Vlissingen uit voor kabeljauw vissen. Vaak worden bij wrakken vele grote schollen kabeljauw gesport, waardoor wrakvissen Vlissingen dan ook erg populair is onder de sportvissers. Ook voor recreanten is een dagje zeevissen uiterst vermakelijk. De bemanning en ervaren vissers geven je tips & tricks hoe je het beste verse vis kan vangen. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!