Vissenopzee-logo-512-def

Wrakvissen

Wrakvissen

Bij wrakvissen wordt er op de bodem van de zee gevist. De wrakken die op de zeebodem liggen geven aan vissen en andere dieren beschutting. Daarnaast zitten wrakken vol met voedsel voor de onderwaterdieren. Hierdoor is het een ideale plek voor een dag vissen op zee. 

De kapitein van het sportvisserij schip weet precies waar de kansrijke wrakken op de zeebodem liggen. Een wrak kan bestaan uit een deel van een vliegtuig of een boot wrak. Bij wrakvissen komt alles aan op de vaarkunsten van de kapitein en de behendigheid van de sportvisser.

Wrakvissen Noordzee

Bij wrakvissen Noordzee vaart de schipper naar het wrak, waarbij het schip boven het wrak blijft driften. Echter door de stroming en de wind drijft het schip langzaam weg. De kapitein moet dan bijsturen en vaak opnieuw een rondje varen om weer boven het wrak terecht te komen. Als recreant of sportvisser moet je snel de hengel uitgooien, zodra het schip boven het wrak drijft. 

Een dagje zeevissen boven een wrak neemt meer tijd in beslag, waardoor de tours wrakvissen voor een hele dag worden aangeboden. Tijdens deze trip zeevissen boven een wrak heb je gewoonweg wat meer vistijd nodig. Wrakvissen Noordzee is ideaal vanaf Lauwersoog haven. Je vertrekt voor een dag zeevissen vroeg in de ochtend. Je kan de auto veilig parkeren op de haven of bij Oog voor Stalling.

Wrakvissen zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 24

Wrakvissen Vlissingen

Zeevissen op een boot wordt vanuit diverse havens in Nederland aangeboden. Een dag wrakvissen Vlissingen is één van de leuke uitjes Nederland. Vanuit Vlissingen haven worden de dag trips zeevissen aangeboden door MS Tender. Een dag vissen op zee is rustgevend, spannend en uiterst gezellig. In de kombuis staat een hapje en drankje voor je klaar. Aan boord kan je hengels huren en aas voor de vissen kopen.

Je vertrekt ’s morgens tussen 8.00 en 8.30 uur uit naar de Westerschelde of de Noordzee en komt omstreeks 17.00 uur weer terug in de haven van Vlissingen. Hopelijk met een goede vangst kabeljauw. Deze vissoort houdt zich graag schuil bij de wrakken. Misschien vang je wel een grote kabeljauw van 1,5 meter. Bekijk de foto’s zeevissen, dan word je gelijk enthousiast. Het is raadzaam om van te voren een plek op het schip te reserveren. 

wrakvissen zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 18

Wrakvissen tips

Plezier is gegarandeerd voor een dag wrakvissen Noordzee met de nostalgische MS Tender. Je ontvangt van de bemanning namelijk wrakvissen tips. Daarnaast weet de ervaren kapitein Frank precies waar de wrakken met veel zeevissen zich op de zeebodem bevinden. Dankzij de modernste apparatuur kan hij het schip goed laten driften boven het wrak. 

De ervaren sportvissers aan boord geven je ook graag wrakvissen tips. Bij wrak vissen wordt voornamelijk op kabeljauw, leng en steenwijting gevist. Voor het visvoer zeevissen worden zeepieren en zagers gebruikt. De onderlijn bestaat uit 2 of 3 grote afhouders met grote haken en zwaar lood van 300 gram. Bij wrakvissen Noordzee is een stevige boothengel een vereiste.

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!