Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen

Zeevissen

Zeevissen in Nederland is populair onder de sportvissers, maar ook voor recreanten en dagjesmensen. Iedereen kan zeevissen leren. De zeelucht, de ruimte en rijkdom aan vissoorten maken de zee visserij tot iets bijzonders. Bovendien smaken de meeste zee vissen heerlijk. 

Ga daarom eens een dagje mee vissen op zee, vang de lekkerste vis en leg deze ’s avonds op de BBQ. Eén van de leuke uitjes Nederland waar je alles over zeevissen leert, plezier beleeft en de lekkerste vis vangt. Vanuit het vaste land kan je vanaf meerdere plekken op een schip stappen voor een dagje zeevissen. Bijvoorbeeld vanaf Lauwersoog, Vlissingen, of Den Helder.

Zeevissen Vlissingen

Vanaf Zeeland vaart het schip ook geregeld uit voor een dag zeevissen Vlissingen op de Westerschelde. Als sportvisserij liefhebber is het ankervissen Vlissingen een avontuur wat je een keer meegemaakt moet hebben. Vissen op zee is nooit saai, want iedere dag is weer anders.

Er is geen garantie op vangst, maar doordat de ervaren schipper precies weet waar de scholen vis zich bevinden is de kans groot dat je een vis aan de haak slaat. In de gezellig kombuis wacht een nostalgische scheepsbar waar je de hele dag versnaperingen kan halen. Met een all-in arrangement zeevissen ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting.

ms tender zeevissen vissen op zee sportvissen ankervissen wrakvissen kabeljauw vissen makreel vissen 19

Zeevissen Noordzee

Sportvisserij MS Tender organiseert dagelijks een vistour voor zeevissen Noordzee. Onze Noordzee is namelijk rijk bezaaid met makreel, kabeljauw, wijting en andere vissoorten. Tegen een vergoeding kan je met sportvisserij MS Tender een dagdeel mee zeevissen. Of boek een hele dag varen voor kabeljauw vissen op zee. 

Bovendien worden er ook speciale meerdaagse vistochten georganiseerd, waardoor het schip verder de op zee kan varen. Zoals een sportvisserij vistoer naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige sportvisserij vistour is snel uitverkocht, dus wees op tijd met boeken.

ms tender zeevissen vissen op zee sportvissen ankervissen wrakvissen kabeljauw vissen makreel vissen 18

Op zee vissen

Op zee vissen wordt onder andere aangeboden door het nostalgische schip de MS Tender. De thuishaven van dit schip is Lauwersoog haven, gelegen in het uiterste Noordelijke puntje van Nederland. Dagelijks vertrekt de MS Tender voor een dag of zelfs meerdere dagen zee vissen.

Het schip is voorzien van een gezellige kombuis, 20 slaapplekken welke verdeeld zijn over enkele en dubbele hutten, de kapiteinshut en nog veel meer. Op de MS Tender is plek voor maar liefst 75 man. Door de slaaphutten is het ook mogelijk om een meerdaagse vistour te boeken voor zeevissen Nederland.

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!