Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Nederland

Zeevissen Nederland

Zeevissen Nederland is steeds populairder. Waar je voorheen alleen de sportvissers met een hengel zag vissen, zijn er ook veel hobbyisten die graag een visje vangen. Je kan dit doen vanaf de kant, maar je kan natuurlijk ook vissen vanaf een boot. 

Het motorschip Tender is zo’n zee vissersboot welke in het seizoen dagelijks uitvaart voor een dagje zeevissen. Op de zee is de kans vele malen groter dat je een heerlijke vis vangt. Op het schip is plek voor 75 man en alle benodigdheden voor een dagje vissen op zee zijn aanwezig. 

Zeevissen Nederlandse kust

Een dagje zeevissen Nederlandse kust is niet meer weg te denken. Dagelijks vertrekt de MS Tender vanuit de thuishaven Lauwersoog voor een trip zeevissen in Nederland. Vanaf Lauwersoog wordt er veel gevist in de Noordzee en Waddenzee, wat relatief dichtbij is. 

In het najaar vertrekt de Tender ook geregeld vanuit de haven van Vlissingen voor een dagje ankervissen Zeeland of zeevissen Vlissingen. Vanuit de haven Vlissingen is de Westerschelde slechts 10 minuten varen. Makreel vissen is in de zomer erg in trek. Gedurende het hele jaar wordt bij zeevissen Nederland gevist kabeljauw. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 11

Dagje zeevissen

Dagje zeevissen in Nederland is een dag genieten van rust, ruimte, de mooie flora & fauna en natuurlijk veel vissen. Voor een dagje zeevissen Noordzee vertrekt de MS Tender vanuit Lauwersoog en vaart het eerste uur over de Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee. 

Bij zeevissen Noordzee wordt voornamelijk op makreel en wijting gevist, maar ook andere vissen kom je uiteraard tegen. Je kan verschillende arrangementen boeken voor een dagje zeevissen Nederland. Een dagdeel, hele dag of zelfs een meerdaagse tocht. Informeer bij Tender Lauwersoog naar de mogelijkheden en beschikbare data voor zeevissen Zeeland en Zeevissen Friesland.

Vissen vanaf een boot

Vissen vanaf een boot is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet perse een doorgewinterde sportvisser te zijn. Ook beginnelingen zijn van harte welkom aan boord. De bemanning en sportvissers leggen je graag uit hoe je moet vissen op zee. Aan boord van MS Tender is veel verkrijgbaar. Van een fileermes tot paternoster en van het huren van een hengel tot visvoer zeevissen. 

Vissen op zee arrangement

Zeevissen op een boot kent vele voordelen. Ten eerste is het natuurlijk reuze gezellig, maar de hoofdreden is dat de kapitein precies weten waar de scholen vis zich schuilhouden. De kans dat je veel verse vis vangt, is dan ook zeer waarschijnlijk. Alle gevangen vissen mag je mee naar huis nemen. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!