Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Noordzee

Zeevissen Noordzee

Een dagje zeevissen Noordzee is geschikt voor iedereen. Van jong tot oud en van recreant tot sportvisser. Een dagje vissen op zee wordt je aangeboden door sportvisserij MS Tender. Je kan een dagdeel (middag of ochtend), een hele dag of meerdaagse vistochten boeken op het schip.

De ervaren bemanning leert je hoe je moet zeevissenJe kunt van te voren aas bestellen, alle andere visbenodigdheden zijn aan boord verkrijgbaar. Ook kan je in de gezellige kombuis een hapje eten en drinken. Het zal je aan boord van de MS Tender aan niets ontbreken bij het zeevissen Noordzee.

Zeevissen Vlissingen

Geregeld vaart MS Tender uit voor een dagje zeevissen Vlissingen. Vanuit de haven in Vlissingen vertrekt het schip rond 8.00 uur richting Noordzee naar de Westerschelde. Tijdens een dagje vissen krijg je uitleg en begeleiding, zodat ook de niet ervaren visser kans maakt om een verse vis te vangen op de Noordzee.

Aan boord kan je hengels huren en aas van te voren reserveren. De geoefende sportvisser kan natuurlijk zijn eigen visspullen meenemen. Eten en drinken is aan boord verkrijgbaar. Wat voorop staat bij een dagje zeevissen is de ontspannen en gezellige sfeer aan boord. Omstreeks 17.00 uur ben je weer terug in de Zeeuwse haven.

Zeevissen Noordzee

Een dag ankervissen

Ankervissen is een relaxte manier van vissen. Je vist op de bodem van de zee naar platvissen, schar, bot, wijting, gul en steenbolk. De ervaren kapitein weet precies waar hij voor anker moet gaan om de aanwezigheid van vis te vergroten. Bij sportvisserij Tender kan je een dag ankervissen Zeeland of zeevissen Lauwersoog boeken. Vanaf beide havens vaar je naar de Noordzee.

Het personeel aan boord geeft je graag tips om de vangkans te vergroten. Na het ankervissen neemt je de gevangen vis mee naar huis voor het bereiden van een verse en smakelijke maaltijd. Vergeet niet om een koelbox mee te nemen aan boord, zodat de vis heerlijk vers blijft.

Zeevissen Noordzee

Wat heb je nodig voor zeevissen?

Veel Nederlanders trekken er een dagje op uit om te gaan vissen op zee. Maar wat heb je nodig voor zeevissen? Om te beginnen kun je een werphengel gebruiken, waarmee je ver van de boot kan vissen op zee. Maar met een korte zeehengel, waarmee je makkelijker bij een wrak of een school makrelen kunt vissen, heb je meer kans op vangst.

Daarnaast heb je een degelijke nylon vislijn nodig van ongeveer 35/00. Hiermee kan je vissen op zeebaars, gul, wijting, platvis. Voor het aas kun je zeepieren of zagers gebruiken. Bijna alle vissoorten eten dit aan. Als je een vis vangt is het prettig als je deze makkelijk van de haak kan ontdoen. Neem daarom een degelijke vistang mee aan boord. Lood en paternosters zijn aan boord verkrijgbaar.

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!