Vissenopzee-logo-512-def

Sportvissen Waddenzee

Sportvissen Waddenzee

Voor sportvissen Waddenzee moet je zeker zijn bij sportvisserij MS Tender. Wij organiseren dagelijks leuke attractieve vistours naar de Waddenzee en Noordzee. In het najaar varen we ook vanuit de haven van Vlissingen voor ankervissen en wrakvissen. Sportvissen Waddenzee is een belangrijke toeristische attractie voor het Waddengebied. 

Sportvisserij de Tender Lauwersoog biedt hierbij een belangrijke natuurgerichte recreatie aan voor de Wadden. Sportvissen is namelijk geschikt voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit je een ervaren sportvisser bent of een beginneling. Tijdens het zeevissen Waddenzee geniet je van het vissen, de natuur om je heen en de gezelligheid aan boord. 

Zeevissen Noordzee

De meeste sportvissers in Nederland beproeven hun geluk met zeevissen Noordzee. De Waddenzee een het Zeeuwse Deltagebied staan op een goede gedeelde tweede plek. Voor een dagje vissen op zee varen we het eerste uur langs de Wadden. 

Bij wrakken op de Noordzee bodem wordt gevist naar gul en wordt er regelmatig een grote kabeljauw gevangen van 1,50 meter. Bekijk ook de foto’s zeevissen. In de zomermaanden is met een veren paternoster volop makreel te vangen. De vangsten mag je allemaal mee naar huis nemen. Na een gezellige dag zeevissen, kan je ook nog kiezen om de vis op het schip op de BBQ te leggen.

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen Sportvissen Waddenzee

Zeepieren vangen op de Wadden

Op de Wadden kan je zelf nog zeepieren vangen. De zeepier is veruit de meest gebruikte aassoort door sportvisser in het Waddengebied. Dit geldt overigens niet alleen voor het sportvissen Waddenzee, maar eigenlijk voor heel zeevissen NederlandHet is voor ons erg belangrijk om deze zeepieren te kunnen vangen, zodat de sportvissers deze kunnen gebruiken voor een mooie dag zeevissen Noordzee.

Zeepieren vangen wordt zowel handmatig als machinaal gewonnen. Zagers daarentegen mogen alleen handmatig worden verzameld. Op een groot deel van de bij eb droogvallende platen in de Waddenzee spitten sportvissers naar pieren en zagers. Dit is een vast onderdeel van de visserij. Handmatige aaswinning als visvoer zeevissen is kleinschalig.

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen Sportvissen Waddenzee

Dagje vissen op de Waddenzee

Ben je op vakantie in het Waddengebied of heerlijk een lang weekend weg? Dan is een dagje vissen op de Waddenzee met de Tender Lauwersoog een echte aanrader. Een gezellige dag uit met vrienden, collega’s of met familie. De sfeer aan boord tijdens vissen op zee is gezellig waarbij iedereen sportvissen Waddenzee kan leren. De bemanning geeft je graag tips en kan je alles over zeevissen uitleggen.

Als je een paar dagen in het noorden van het land verblijft, kan je veilig de auto parkeren bij de 24/7 bewaakte parking in Lauwersoog, Oog voor Stalling. Mocht je nog vragen hebben over een dagje vissen op de Waddenzee, neem dan gerust contact met ons op.

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!