Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen kabeljauw noordzee

Zeevissen kabeljauw Noordzee

Boek een dag zeevissen kabeljauw Noordzee en vang de lekkerste vis zelf. Voor zeevissen Noordzee hoef je overigens geen ervaren visser te zijn, want op het schip legt de bemanning je graag alles over zeevissen uit. Daarom is een dagje zeevissen voor iedereen geschikt. Van jong tot oud en van beginneling tot sportvisser. 

Een dagje zeevissen op een schip is ook één van de leuke uitjes Nederland. Gezellig met elkaar als familie, maar ook alleen kan je een trip zeevissen boeken. Aan boord van de MS Tender is plek voor maar liefst 75 man. Het is dan ook een groot schip van ruim 41 meter lang en 7,5 meter breed. Boek een dag vissen op zee om nooit meer te vergeten.

Kabeljauw vissen Noordzee seizoen

Het kabeljauw vissen Noordzee seizoen is het gehele jaar door. Kabeljauw is in tegenstelling tot makreel geen doortrek vis, daardoor kan je het hele jaar op kabeljauw vissen. Voor een dag zeevissen vaar je met het nostalgische schip Tender uit naar de Noordzee. Dit kan vanaf Lauwersoog haven in Groningen of vanuit de haven Vlissingen in Zeeland, zoals een dag wrakvissen Vlissingen

Een goede plek om kabeljauw te spotten is namelijk bij een wrak. De wrakken die op de zeebodem liggen, bieden een goede beschutting voor veel prooien waar de kabeljauw gek op is. Bij de wrakken zijn daardoor veel kabeljauw vissen te vinden, waardoor je geheid een goede dagvangst hebt. 

dagje zeevissen goedkoop

Kabeljauw vissen aas

Het kabeljauw vissen aas dat wordt gebruikt zijn voornamelijk pieren. Kabeljauw is een alleseter, maar is vooral gek op zeepieren en zagers. De grote zwarte zeepieren zijn het allerbeste aas voor kabeljauw vissen. De zager is goede tweede soort aas. 

De meeste vissers aan boord gebruiken één bakje pieren per persoon. Op het schip MS Tender kan je veel visspullen kopen die je nodig hebt voor een dagje vissen op zee. Zoals pieren, paternoster, lood of een fileermes. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 7

Kabeljauw soorten

Welke kabeljauw soorten zijn er op de Noordzee aanwezig? De kabeljauw vissen horen samen met de wijting, schelvis, steenbolk, kookvis en pollak tot de familie van de kabeljauw soorten. Een grote kabeljauw kan wel 1,5 meter lang zijn. De kabeljauw soorten die normaal gesproken gevangen worden tijdens een het wrakvissen Noordzee zijn tussen de 80 en 90 cm groot. 

Kabeljauw heeft een typische lange kendraad, waarmee ze op de zeebodem naar voedsel zoeken. Bekijk eens de foto’s zeevissen, dan weet je hoe een gevangen kabeljauw eruit ziet. Als je een dagje zeevissen Nederland boekt, mag je natuurlijk de gevangen vissen mee naar huis nemen. Kabeljauw-vis is heerlijk om te stoven, stomen of op de BBQ te leggen. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!