Vissenopzee-logo-512-def

Wrakvissen Vlissingen

Wrakvissen

Een dagje wrakvissen Vlissingen is niet alleen gezellig, je vangt ook veel vis. Vooral in het voor- en najaar worden de wrakken op de zeebodem goed bevolkt door kabeljauw vissen, steenbolken en wijting. Zij zoeken namelijk beschutting bij de wrakken. 

Daardoor heb je een succesvolle kans op een grote visvangst. Wrakvissen Vlissingen is daarom een ideale plek om de hengel uit te gooien. Het nostalgische schip MS Tender vaart geregeld uit voor een dag wrakvissen Vlissingen.

Hoe wrakvissen?

Hoe wrakvissen op zee? Bij wrakvissen drijft het schip vanwege de stroming en wind redelijk snel over het wrak heen. De schipper moet dan snel bijsturen om een rondje te varen en opnieuw te gaan driften over het wrak. De vaar kwaliteiten van de schipper zijn belangrijk bij het wrakvissen. 

Je hebt als sportvisser minder tijd dan bij ankervissen om je visgerei uit te gooien en te laten zakken tot vlak bij het wrak. Wrakvissen duurt daarom altijd een hele dag, zodat je genoeg kans hebt om de verse vissen te vangen. Voor visvoer zeevissen wordt bij wrakvissen voornamelijk zeepieren en zagers gebruikt. De onderlijn bestaat uit 2 of 3 grote afhouders met grote haken en zwaar lood van 300 gram. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen Wrakvissen

Zeewaardig schip

Het motorschip Tender ligt dankzij de grote afmetingen van ruim 41 meter lang en 7,5 meter breed stabiel boven het wrak. Bovendien voldoet het schip aan de strenge veiligheidseisen zodat onze vistour veilig eindigt in de haven van Vlissingen. 

MS Tender heeft een ruim visdek en grote vis tafels waar je de vers gevangen vis goed kan schoonmaken. Neem van thuis een fileermes mee. Ben je deze vergeten, dan kan je een fileermes aan boord kopen. In de kombuis kan je heerlijk een hapje eten en drinken. Kortom ons zeewaardig schip is van alle gemakken voorzien voor een onvergetelijke dag vissen op zee

Zeevissen Noordzee Sportvissen zee Wrakvissen

Wrakvissen kabeljauw tips

Als je een dag wrakvissen Vlissingen uitkiest met de MS Tender ben je verzekerd van gezellig dag. De ervaren kapitein weet namelijk precies waar de visrijke wrakken verborgen liggen. Je kan de bemanning vragen naar handige wrakvissen kabeljauw tips. Wees niet verrast als een sportvisser naast je enkele wrakvissen tips aan je doorspeelt. 

Wrakvissen Vlissingen is een gezellig dag samen uit. Er wordt voornamelijk gevist op kabeljauw en leng die zich bij de wrakken in zee schuilhouden. Als extra vis kan je een steenwijting aan de haak slaan. Wil je meer weten over vissen op zee en de beschikbare data voor zeevissen Vlissingen? Neem dan contact met ons op. 

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!