Vissenopzee-logo-512-def

Dagje zeevissen

Dagje zeevissen

Een dagje zeevissen met je vrienden, collega’s of familie? Vaar een dagje mee op het motorschip Tender Lauwersoog. De heerlijke kabeljauw vissen en makreel haal je naar boven tijdens vissen op zee. Een dag sportvissen op zee betekent in één woord genieten. De ervaren schipper van de MS Tender weet precies waar de scholen vis zich schuilhouden. 

Wanneer de mooie dagen weer aanbreken, verschijnen de eerste makreel vissen. De nostalgische MS Tender is voorzien van moderne apparatuur om de scholen vis op te sporen. Zodra het schip boven de vissen zit, worden de hengels uitgegooid. Alle verse vis die je vangt mag je natuurlijk meenemen om thuis lekker op te eten. En dit zal meer zijn dan alleen makreel.

Tender Lauwersoog

Tender Lauwersoog is een motorschip van 41,2 meter lang en 7,5 meter breed. Aan boord van de Tender is plek voor 75 man. Het schip heeft als thuishaven Lauwersoog, waarvan dagelijkse vistours worden georganiseerd. Zoals zeevissen kabeljauw Noordzee, zeevissen Lauwersoog en sportvissen Waddenzee.

Niet alleen vaart MS Tender in het noorden van het land. Het schip vaart geregeld in de wateren van Zeeland voor bijvoorbeeld een dagje zeevissen Zeeland. Maar ook voor ankervissen en wrakvissen Vlissingen. Ook worden meerdaagse vistochten georganiseerd, waarbij je in de slaaphutten van de Tender overnacht. Houd de boekingskalender in de gaten voor een dag vissen met de Tender Lauwersoog.

dagje zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 33

Dagje zeevissen Friesland

Een dagje zeevissen Friesland is mogelijk met de MS Tender. Aan de provincie Friesland ligt de haven Lauwersoog, wat de thuishaven is van dit nostalgische schip. Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te nemen aan boord tijdens een dagje zeevissen Groningen of Friesland. 

Vanaf Lauwersoog vaart het schip vrijwel dagelijks uit voor een leuke trip zeevissen. Eén van de leuke uitjes Nederland is makreel vissen. Makreel is een vis die op doortrek is en daardoor alleen in de warme maanden van mei tot eind september te vangen is. Maar ook andere vissen zoals wijting en kabeljauw kan je tijdens een dagje zeevissen Friesland vangen.

dagje zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 14

Voor wie is een dagje zeevissen geschikt?

Een dagje zeevissen is voor alle leeftijden geschikt. Daarbij maakt het niet uit of je een ervaren sportvisser bent of voor de eerste keer meevaart voor vissen op zee. De bemanning legt je graag uit hoe het sportvissen in zijn werk gaat. Bovendien willen de ervaren sportvissers je vaak ook een handje helpen. 

Aan boord van het schip leer je alles over zeevissen. Van de verschillende soorten hengels, vistechnieken tot hoe je de vers gevangen vissen schoonmaakt. Ben je nieuwsgierig geworden hoe een dagje op zee er met de MS Tender uit ziet? Bekijk dan de foto’s zeevissen en boek vervolgens een trip aan boord. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!