Vissenopzee-logo-512-def

Arrangement zeevissen

Arrangement zeevissen

Bij sportvisserij MS Tender kan je kiezen voor een arrangement zeevissen. Bij een arrangement vissen op zee is alles inbegrepen. Van toegang aan boord tot en met eten en drinken. Bijna iedere dag vaart het schip uit voor een vaartocht op de Noordzee, waarbij je naar hartenlust kan vissen op makreel, wijting en andere vissen. 

Je kan een arrangement zeevissen boeken voor een dagdeel (ochtend of middag), een lange dag zeevissen of een dag ankervissen Vlissingen. Een lange dag betekent dat Tender Lauwersoog om 7.00 uur vertrekt en omstreeks 17.00 uur weer terug is in de thuishaven. 

Dagje zeevissen met vrienden

Ga een dagje zeevissen met vrienden en boek het all-in arrangement zeevissen Noordzee. Bij het arrangement zeevissen is inbegrepen het opstap geld voor het vissen op zee, drinken, eten en snacks. Het is het voordeligst om van te voren het All-in arrangement inclusief complete huurhengel te boeken.

Indien je met een groepsarrangement van 15 man of meer boekt, mag de 15e persoon zelfs gratis mee aan boord. Heb je zelf geen hengel voor makreel vissen? Geen probleem aan boord kan je een complete hengelset huren. Gezellig een dagje uit met je vrienden of familie. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 40

Groepsuitje Friesland

Voor een afwisselend en avontuurlijk groepsuitje Friesland boek je een dag vissen op zee. Het arrangement zeevissen is bijvoorbeeld ideaal voor een familie-uitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Het is dan ook één van de leuke uitjes Nederland. Boek van te voren een all-in vis arrangement, waarmee je ook nog een leuke korting ontvangt.

Het nostalgische schip MS Tender vertrekt vanaf thuishaven Lauwersoog voor een dagje zeevissen Friesland. Je hoeft geen sportvisser te zijn om mee te doen aan een avontuurlijke dag vissen op zee. De bemanning van het schip geeft je namelijk uitleg hoe je moet vissen. Een dagje zeevissen is een bijzonder groepsuitje Friesland waar je nog lang aan terugdenkt. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 39

Prijs all-in arrangement zeevissen

De prijs van een all-in arrangement zeevissen is zeer voordelig. Wil je ook een hengel huren, dan kan dat voor een kleine meerprijs. Een dagtocht ankervissen Vlissingen is bij MS Tender zeer voordelig, waarbij de hengelhuur is inbegrepen. Voor meer informatie en actuele prijzen kan je contact opnemen met MS Tender . 

Naast een vistour organiseert MS Tender ook meerdaagse vistochten, waarbij je verder op zee gaat. Op het schip zijn 20 slaapplekken. Informeer naar de verschillende vistochten die MS Tender aanbiedt en de beschikbare data. Je kan het nostalgische schip ook voor een hele dag afhuren, bijvoorbeeld voor je trouwerij of bedrijfsfeest. 

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!