Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Lauwersoog kosten

Zeevissen Lauwersoog kosten

Een dagje zeevissen Lauwersoog kosten zijn gering. Dit komt omdat op het nostalgische schip de Tender Lauwersoog maar liefst 75 man mee kunnen varen voor vissen op zee. Je betaalt daardoor een voordelig tarief per persoon voor een plek aan boord. De prijs per persoon geldt ook voor een avond vistocht, waarbij zelfs een all-in arrangement is inbegrepen. Kinderen tot 18 jaar krijgen een aantrekkelijke korting op het opstap bewijs. 

Heb je eigen hengel, maar wil je wel genieten van het all-in arrangement zeevissen? Dan betaal je voor het all-in arrangement iets minder. Wil je wel de hengel erbij erbij huren, dan betaal je altijd nog een zeer aantrekkelijk tarief. De exacte prijzen voor een dag zeevissen Lauwersoog kan je bij ons opvragen. 

Meerdaagse vistochten

De kosten voor meerdaagse vistochten voor zeevissen Lauwersoog is berekend per persoon. Hierbij is alles inbegrepen. Van slaapplekken aan boord tot drinken en eten van de chefkok. Tender Lauwersoog organiseert ook expeditie vistochten. Informeer bij MS Tender naar de mogelijkheden, data en exacte prijzen.

Aan boord kan je zeepeieren kopen. In een bakje zitten ongeveer 40 stuks. Verspeel je tijdens de meerdaagse vistochten je vistuig, dan kan je deze ook aan boord kopen. Zoals lood en paternoster. Uiteraard mag je alle vers gevangen vis mee naar huis nemen. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen Ankervissen Vlissingen

Zeevissen Lauwersoog

Bij een dagje zeevissen Lauwersoog kan je kiezen voor een dagdeel mee te varen of een hele dag. In de zomer heb je aan een ochtend of middag voldoende tijd om verse makreel vissen te vangen. Indien je wilt wrakvissen varen we een lange dag uit .

Bij wrakvissen varen we dieper de Noordzee op, om te vissen op kabeljauw die zich daar schuilhouden. We vertrekken bij deze vistour zeevissen Lauwersoog vanaf de thuishaven. Het eerste uur vaar je over de Waddenzee richting de Noordzee. Onderweg kan je zeehonden spotten die op de zandbanken liggen. Een beeld dat hoort bij het prachtige Waddengebied. 

ms tender zeevissen vissen op zee sportvissen ankervissen wrakvissen kabeljauw vissen makreel vissen 9

Beste tijd zeevissen

De beste tijd zeevissen Lauwersoog is afhankelijke van welke vissoorten je wilt vangen. In de winter en het voorjaar wordt met zeevissen op een boot voornamelijk gevist op kabeljauw, bot en schol. In de zomer komen de trekvissen langs, waardoor dit de beste periode is voor makreel vissen

In de warme zomermaanden zwemmen er veel scholen makreel in de Waddenzee en Noordzee. Een ideale tijd om als beginneling te leren zeevissen. Boek een dagje zeevissen bij de Tender Lauwersoog en ervaar hoe leuk deze sport eigenlijk is. We kunnen je alles leren over wat je moet weten over vissen op zee.

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!