Vissenopzee-logo-512-def

Trip zeevissen

Trip zeevissen

Voor een trip zeevissen kunnen zowel sportvissers als recreanten zich aanmelden. Zeevissen in Nederland is namelijk geschikt voor alle leeftijden, waarbij het niet uitmaakt of je ervaring hebt of niet. Iedereen kan namelijk leren zeevissen. De zeelucht, de ruimte en rijkdom aan vissoorten maken en trip zeevissen tot iets bijzonders.

Ga daarom eens een dagje mee vissen op zee, vang de lekkerste vis en bereid ‘s avonds een heerlijke verse vis maaltijd. Eén van de leuke uitjes Nederland waar je alles over zeevissen leert, plezier beleeft en de lekkerste vis vangt. Vanuit het vaste land kan je vanaf meerdere plekken op een schip stappen voor een dagje zeevissen. Bijvoorbeeld vanaf Lauwersoog, Vlissingen, of Den Helder.

Kabeljauw vissen op zee

De MS Tender biedt meerdere leuke vistrips aan, zoals kabeljauw vissen op zee. Kabeljauw vissen op de Noordzee kan gedurende het hele jaar. Voor kabeljauw vissen vaar je met het motorschip Tender naar de Noordzee, bijvoorbeeld vanaf Lauwersoog haven.

Een goed plek om kabeljauw te spotten is bij een wrak. De oude scheeps- en vliegtuigwrakken op de zeebodem bieden namelijk een goede beschutting voor veel prooien waar de kabeljauw zich mee voedt. Het aas dat wordt gebruikt voor het vissen op kabeljauw is kunstaas, zeepier en zagers. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 12

Makreel vissen Zeeland

MS Tender biedt ook een trip zeevissen aan in de provincie Zeeland. Zoals makreel vissen Zeeland. Je vertrekt vanuit de haven van Vlissingen richting de Westerschelde of de Noordzee. Dankzij de modernste apparatuur aan boord, ontgaat de schipper niets. Je beleeft een dag zeevissen om nooit meer te vergeten. 

Aan boord van de Tender is plek voor 75 man. Reserveer van te voren een plekje. Ben je met een grote groep? Boek dan een arrangement zeevissen voor een groep bij Tender Lauwersoog. Voor een trip zeevissen Zeeland geldt dat dit je een hele dag onderweg bent. Omstreeks 8.00/8.30 uur vertrekt het schip en om 17.00 uur komen we weer terug in de haven van Vlissingen. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 5

Dagje vissen op zee

Ee dagje vissen op zee vergeet je niet snel. De relaxte sfeer aan boord met alle vissers is erg gezellig. Zodra je met het schip uitvaart vanuit Lauwersoog haven, vaar je het eerste uur over de Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee. Onderweg zie je de zeehonden die op de zandbanken uitrusten. Ook als je geen visser bent is een dag meevaren op het schip een leuke ervaring.

Bij het zeevissen Noordzee vis je voornamelijk op makreel en wijting. Uiteraard zijn er ook andere zee vissen zoals kabeljauw. MS Tender vaart in het seizoen vrijwel dagelijks uit voor een dag vissen op zee. Het beste kan je van te voren een plek op het schip reserveren. Daarbij kan je ook een hengel huren en aas voor de vissen kopen. Boek een goedkope trip zeevissen bij sportvisserij Tender Lauwersoog.

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!