Vissenopzee-logo-512-def

Contact

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over onze vistours, dagje zeevissen of sportvisserij MS Tender? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor het organiseren van personeelsfeesten, verjaardagspartijen of vrijgezellenfeesten op het nostalgische schip kan je ons contacteren. 

Wij verzorgen het hele jaar door vistours op zee. Van een middag sportvissen Waddenzee tot meerdaagse vistochten op de Noordzee. Wil je een groep arrangement zeevissen boeken of het hele schip afhuren? Alles is mogelijk bij sportvisserij de Tender. 

Wij staan klaar om je te helpen en van extra informatie te voorzien. Vul het contact formulier in en geef een korte omschrijving van je vraag of opmerking. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken. 

Adres thuishaven MS Tender

De thuishaven van MS Tender is Lauwersoog Haven. Je kan bij de haven Lauwersoog gratis parkeren voor een dagje zeevissen met de Tender. Het adres van Haven Lauwersoog is Haven 50 te Lauwersoog. Let op, dit is géén postadres. 

Het telefoonnummer voor vissen op zee met de Tender is 06- 22903225.

Je kan altijd het contact formulier invullen. Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen contact

Sportvisserij MS Tender

Bij sportvisserij MS Tender kan je terecht voor zeevissen Nederland. Er is niets mooier dan heerlijk op het water vertoeven en ondertussen relaxt een hengel uitgooien. Of ga wrakvissen waarbij je als sportvisser hard moet werken, maar hopelijk beloont wordt met veel verse vis. 

Het schip MS Tender is zeer veilig en stabiel en voldoet dan ook aan alle eisen van de Scheepvaartinspectie. Onze schipper Franks is uiteraard erg ervaren wat het vertrouwen geeft voor een dagje zeevissen of voor meerdaagse vistochten op zee.

Onze scheepskok verwent graag onze gasten. In de kombuis kan je dan ook gezellig zitten, eten en drinken met de andere sportvissers. Bekijk de foto’s zeevissen van onze gasten die je voorgingen. Uiteraard hopen we je binnenkort te verwelkomen voor een dag vissen op zee.

Bel ons

06- 22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep