Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen noordzee seizoen

Zeevissen Noordzee seizoen

Het zeevissen Noordzee seizoen gaat het hele jaar door. Uiteraard geldt wel dat de lekkerste vis een gezonde vis is, welke je in het juiste seizoen van het jaar vangt. Bij het zeevissen Noordzee kan je naar hartenlust vissen op makreel, wijting, kabeljauw en andere vissoorten.

In de warme maanden van het jaar wordt bij sportvissen gevist op makreel. Het seizoen voor makreel vissen loopt dan ook van mei tot en met eind september. Kabeljauw vissen kan het hele jaar door. Vooral bij wrakken die op de zeebodem liggen zijn kan je kabeljauw vissen vinden. 

Kabeljauw vissen Lauwersoog

Vrijwel dagelijks kan je een vistour boeken voor kabeljauw vissen Lauwersoog. Het nostalgische schip Tender heeft als thuishaven Lauwersoog, gelegen op de grens van Groningen en Friesland. Je kan kiezen voor een ochtend of middag vistour of een hele dag vissen op zee

Voor kabeljauw vissen raden we je aan te kiezen voor een dag wrakvissen Noordzee. Bij de wrakken in de Noordzee is veel voedsel te vinden voor kabeljauw, steenbolken, schar en wijting. Daarom is zeevissen boven een wrak een uitgelezen plek om kabeljauw te scoren. De verse vangst uit de Noordzee mag je aan het einde van de vistour mee naar huis nemen.

Vissen op zee arrangement

Ankervissen Zeeland

Bij ankervissen Zeeland vaart de MS Tender vanaf de haven Vlissingen richting de Noordzee. Ankervissen is een ontspannen manier van zeevissen. Je vist op de bodem van de Noordzee naar platvissen, schar, bot, wijting, gul en steenbolk. De ervaren kapitein weet precies waar hij voor anker moet gaan om de aanwezigheid van vis te vergroten. 

Bij sportvisserij Tender kan je een all-in arrangement ankervissen Zeeland boeken tegen een voordelige prijs. Dit is inclusief de huurhengel, versnaperingen, eten en drinken. En exclusief de pieren. Wil je meer weten over de prijzen voor vissen op zee? Neem dan contact met ons op.

dagje zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 14

Makreel vissen Lauwersoog

Voor makreel vissen Lauwersoog kan je eveneens terecht bij sportvisserij MS Tender. In het seizoen makreel vissen, welke van mei t/m eind september loopt, kan je naar hartelust vissen op deze vissoort. Voor makreelvissen Lauwersoog wordt vaak gekozen voor het sportvissen Waddenzee

Makrelen overwinteren op de zeebodem en eten vooral kleine garnalen en kreeften. In de warmere maanden van het seizoen zwemmen de makrelen naar de kust. Ze bevinden zich dan in ondiep water. Daarom zijn de makreel vissen in de zomermaanden makkelijk te vangen voor zowel sportvisser als beginnende vissers. Zowel in de Waddenzee als in de Noordzee.

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!