Vissenopzee-logo-512-def

Dagje zeevissen goedkoop

Dagje zeevissen goedkoop

Dat een dagje zeevissen goedkoop is, wist je misschien al. Als je een groep arrangement zeevissen boekt is het nog voordeliger. Sportvisserij Tender Lauwersoog biedt zowel een dagdeel, hele dag zeevissen aan als meerdaagse vistours zeevissen Nederland. Makreel vissen, kabeljauw vissen, ankervissen of wrakvissen het kan allemaal. 

Bij een groepsarrangement mag de 15e persoon gratis aan boord van de MS Tender Lauwersoog. Op het nostalgische schip is plek voor maar liefst 75 personen. Het schip heeft als thuishaven Lauwersoog, waarvan het dagelijks uitvaart voor een trip zeevissen. Het is ook mogelijk om het hele schip af te huren voor een grote groep, zoals een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. 

Zeevissen Lauwersoog kosten

Waar moet je aan denken voor een dag zeevissen Lauwersoog kosten? MS Tender Lauwersoog rekent bijvoorbeeld voor een dagje zeevissen 45 euro per persoon. Je kan ook een all-in arrangement zeevissen boeken voor 70 euro per persoon. Daar is bij inbegrepen de vistour natuurlijk, huur van de hengel, visvoer zeevissen, eten en drinken in de kombuis.

Een meerdaagse vistocht kan je al boeken vanaf 265 euro per persoon. Dit betreft een tweedaagse vistour. Je kan het schip ook helemaal afhuren, bijvoorbeeld om te trouwen op een schip. Zeevissen Lauwersoog is dus niet zo duur en kan je goedkoop boeken bij de sportvisserij Tender. 

dagje zeevissen goedkoop

Zeevissen Lauwersoog

Voor een dag zeevissen Lauwersoog stap je in de haven op het motorschip Tender. Je kan bij het schip parkeren, maar wil je langer verblijven in deze omgeving. Dan kan je de auto, motor of camper lang parkeren bij Oog voor Stalling. Dit is een bewaakte en overdekte parking. 

Zeevissen Lauwersoog is één van de leuke uitjes Nederland welke je dan ook niet wilt missen als je een vakantie boekt naar het noorden van het land. Na een dagje vissen op zee is er nog meer te beleven in deze prachtige omgeving. Verken de regio door een Tuk Tuk Lauwersoog te huren en maak er een top verblijf van. 

dagje zeevissen goedkoop

Zeevissen Noordzee

Zeevissen Noordzee is een dag om niet snel te vergeten. De sfeer aan boord met alle vissers is fantastisch. Zodra je met het schip uitvaart vanuit Lauwersoog haven, vaar je het eerste uur over de Waddenzee tussen de eilanden door naar de Noordzee. Onderweg kan je zeehonden op de zandbanken spotten.

Bij het zeevissen Noordzee vis je voornamelijk op makreel en wijting. Uiteraard zijn er ook andere zee vissen zoals kabeljauw. MS Tender vaart in het seizoen dagelijks uit voor een dag vissen op zee. Het beste kan je van te voren een plek op het schip reserveren. Daarbij kan je ook een hengel huren en aas voor de vissen kopen. Dagje zeevissen goedkoop en voordelig bij sportvisserij Tender Lauwersoog.

Vissen op zee

Bel ons

0519-295949

MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!