Vissenopzee-logo-512-def

Sportvissen zee

Sportvissen zee

Sportvissen op zee is geschikt voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je een doorgewinterde sportvisser bent of een beginneling. De bemanning kan je alles over zeevissen uitleggen. En anders zijn de geoefende sportvissers zeker welwillend om je de kneepjes van het sportvissen te leren. 

Een dagje sportvissen op de Noordzee is een beleving. Heerlijk uitwaaien, even weg van de hectiek van het vaste land en omgeven worden door vele verschillende zeevissen. Vanuit Lauwersoog haven vertrekt het schip vrijwel dagelijks voor een dagje vissen op zee

Sportvissen Waddenzee 

Een dagje sportvissen Waddenzee prikkelt letterlijk en figuurlijk alle zintuigen. De zilte zeegeur, het geluid van de scholeksters, het vergezicht in een steeds wisselend decor van water, horizon en zandbanken met zeehonden. Sportvissen hoort ook echt bij de Wadden. Je kan dit vanaf de kant doen, maar ook vanaf de boot Tender Lauwersoog. 

In de Waddenzee wordt gevist op platvissoorten, zoals schol, schar, tong en bot. Doordat deze vissoorten afnemen in de Waddenzee wordt er in de zomer volop gevist op makreel en wijting. De beste periode voor makreel vissen Waddenzee is half mei tot eind september. Doordat er vele scholen makreel zwemmen is de vangst dan ook vaak groot. Een dagdeel sportvissen Waddenzee is dan ook voldoende. Wil je langer vissen op zee? Boek dan een dagje wrakvissen Noordzee.

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 9

Wrakvissen Noordzee

Wrakvissen is een favoriete vis vorm voor de geoefende sportvissers. Voor wrakvissen Noordzee wordt altijd een hele dag uitgetrokken. Dit komt omdat zeevissen bij een wrak meer tijd in beslag neemt. De schipper vaart met zijn schip naar het wrak en blijft daarboven driften. Dit is het moment om de hengels uit te gooien en kabeljauw vissen te vangen die zich bij het wrak schuilhouden.

De kapitein doet er alles aan om het schip boven het wrak te houden, maar door de wind en stroming kan het wegdrijven. Daarom wordt er vaak voor wrakvissen Noordzee een hele dag uitgetrokken. Je kan bij MS Tender wrakvissen Vlissingen en zeevissen Lauwersoog boeken.

Zeevissen Noordzee Sportvissen zee

Sportvissen op zee

Sportvissen op zee is voor iedereen geschikt. Ervaring is namelijk niet nodig, jong en oud kan deelnemen aan deze gezonde en sportieve activiteit. De crew van sportvisserij Tender zorgt voor een onvergetelijke dag vissen op zee. Als het schip ter plaatse is, gaat de toeter, het sein om de hengels uit te werpen. 

Boek sportvissen op zee bij MS Tender. Je kan bij Tender Lauwersoog een trip zeevissen boeken voor een halve dag (ochtend of middag), lange dag wrakvissen of meerdaagse vistours. Informeer naar de beschikbare data voor een dagje zeevissen. Aan boord kunnen maar liefst 75 sportvissers, maar vol is vol.

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!