Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Vlissingen

Zeevissen Vlissingen

Een dagje zeevissen Vlissingen betekent uitwaaien, genieten en natuurlijk vis vangen op zee. Vanuit de haven van Vlissingen vertrekt de boot MS Tender voor een dagje vissen op zee. De kapitein weet precies waar de scholen vis zich bevinden, waardoor je kan rekenen op een geslaagde dag en hopelijk een goede vangst. 

Zeevissen heb je in verschillende vormen, zoals wrakvissen en ankervissen. Bij wrakvissen wordt vaak gevist op de kabeljauw. Dit komt omdat de vissen zich hier schuil houden, waardoor het een geschikte plek is voor deze vorm van vissen. Bij ankervissen gaat het schip voor anker waarbij je de uptide vismethode gebruikt.

Ankervissen Westerschelde

Bij ankervissen Westerschelde wordt middels de uptide methode gevist. Dit betekent dat je de hengel stroomopwaarts moet werpen. Het is daarbij belangrijk om extra lijn te geven, zodat het aas goed plat op de zeebodem wordt aangeboden. Kies bij ankervissen voor een paternoster met metalen afhouders en een verzwaard model dat is voorzien van extra gewichtjes. 

Vanuit de haven van Vlissingen is de Westerschelde slechts 10 minuten varen. Voordeel is dat je lang de tijd hebt om te vissen en dat je bovendien in de zee-arm uit de wind ligt. De beste tijd zeevissen Westerschelde is van oktober tot januari en van maart tot en met mei. Ankervissen Zeeland is één van de leuke uitjes Nederland. 

Zeevissen Vlissingen

Makreel vissen Zeeland

Makreel vissen Zeeland is vooral in de zomer erg populair. Niet alleen in Zeeland komt de makreel veel voor, maar ook in de viswateren van Lauwersoog. Makreel is een vis die op doortrek is en daardoor alleen in Nederland in de warme maanden in de zee te vinden is.

Vaar een dag mee op het nostalgische schip MS Tender en geniet van een dagje makreel vissen Zeeland. Niet alleen voor sportvissers is makreel een geliefde vis, maar ook voor recreanten. Makreel is namelijk een heerlijke vis om te eten. Zowel gebakken, gestoomd als gerookt. Je mag de gevangen makreel vissen uiteraard meenemen naar huis.

Zeevissen Vlissingen

Zeevissen vanuit Vlissingen

Een dag zeevissen vanuit Vlissingen kan je boeken bij sportvisserij Tender. De thuishaven van het motorschip Tender is Lauwersoog, gelegen in het noorden van het land. Geregeld organiseert Tender Lauwersoog in het najaar vanaf de haven Vlissingen een dag vissen op zee. Zowel ankervissen als wrakvissen Vlissingen. 

Aan boord is alles aanwezig. Van hengels en aas tot pieren en lood. Het is aan te raden om een koelbox en een scherp fileermes mee te nemen van huis. Ben je niet in het bezit van een fileermes, dan kan je deze ook aan boord kopen. Er zijn stevige viszakken aanwezig, zodat je de verse vangst mee naar huis kan nemen.

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!