Vissenopzee-logo-512-def

Ankervissen vlissingen

Ankervissen Vlissingen

Bij ankervissen Vlissingen vaart de MS Tender vanuit de haven richting de Westerschelde of de Noordzee voor een dagje vissen op zee. Bij ankervissen gaat het erom dat er op de bodem wordt gevist. Daarom wordt ankervissen ook wel bodemvissen genoemd. 

Bij bodemvissen Vlissingen wordt er in de periode van november tot februari en maart tot medio mei volop gevist op jonge kabeljauw (ook wel gul genoemd), schar en wijting. Voor het aas wordt bij voorkeur zeepieren of zagers gebruikt. Je kan ook kiezen voor een paternoster met metalen afhouders. Kies hierbij een verzwaard model dat is voorzien van extra gewichtjes. 

Ankervissen Westerschelde

Boek een dagje ankervissen Westerschelde bij MS Tender. Met name in het najaar vaart de Tender Lauwersoog geregeld vanuit de haven Vlissingen uit voor een dag ankervissen Westerschelde. Dit gebied zit in deze periode vol met scholen vis, die de schipper zo goed mogelijk voor je probeert op te sporen.

Het voordeel van zeevissen Westerschelde is dat het slechts 10 tot 15 minuten varen is vanaf de haven Vlissingen. En daarnaast lig je grotendeels uit de wind. Prettig voor sportvissers en recreanten die meer last hebben van zeeziekte. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen Ankervissen Vlissingen

 

Dagje zeevissen Zeeland

Een dagje zeevissen Zeeland is één van de leuke uitjes Nederland. Wil je een keer iets actiefs en anders ondernemen met je familie, vrienden of partner? Denk dan eens aan een dagje zeevissen Zeeland. Vanuit de haven van Vlissingen vertrekt het nostalgische schip Tender richting de Noordzee. 

Anders dan bij wrakvissen wordt bij ankervissen de uptide-methode gebruikt. Dit betekent dat je de hengel met voldoende lijn goed stroomopwaarts moet werpen, zodat het aas strak op de bodem komt te liggen. Het is nu wachten tot je beet hebt. De ervaren bemanning kan je dit goed uitleggen, evenals de fanatieke sportvissers aan boord. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen ankervissen

 

Ankervissen tips

De ervaren sportvisser heeft geen ankervissen tips meer nodig, maar de beginnende visser kan zijn voordeel met de volgende tips voor vissen op zee. Bij bodemvissen is het aan te raden om een zager te gebruiken als stopper, zodat je aas niet snel verloren gaat. Zagers hebben een vastere structuur in vergelijking met zeepieren. 

Pas het gewicht van de zeevis montage aan op de situatie. Kom je tijdens het zeevissen vast te zitten? Probeer dan eerst met een ietwat gespannen lijn op een andere plek op het schip te staan en daarbij de lijn voorzichtig los te werken. Je kan altijd nog kracht bij zetten. Doe je voordeel met onze ankervissen tips.

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!