Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen Den Helder

Zeevissen Den Helder

Een dagje zeevissen Den Helder is geschikt voor jong en oud. Vissen op zee is een unieke ervaring voor de beginnende visser. Voor de doorgewinterde sportvisser is het altijd een gezellig dag onder elkaar met hopelijk veel visvangst. Ook zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, familie uitje of een dagje weg met vrienden. 

Vanuit Den Helder vaar je met een vissersschip naar de Noordzee waar je volop kan vissen op zee. Ook worden er vanuit Den Helder vistours georganiseerd naar het Waddengebied. Zeevissen Den Helder is één van de leuke uitjes Nederland. Je kan kiezen uit een dagje kabeljauwvissen, makreel vissen, wrakvissen of ankervissen.

Kabeljauwvissen Den Helder

Gedurende het hele jaar is een dagje kabeljauwvissen Den Helder geschikt. De kabeljauw vissen zijn namelijk altijd wel te vinden in de Hollandse wateren. Vooral bij een wrak op de zeebodem houdt kabeljauw zich graag schuil. Er is hier namelijk veel eten voor ze te vinden. Voor kabeljauw vissen vaart het schip vanaf Den Helder uit naar de Noordzee. 

Wrakvissen Noordzee is de ideale plek om een kabeljauw te vangen. Bij wrakvissen vaart het schip altijd voor een hele dag uit. Ten eerste kan je dan verder de zee op en ten tweede neemt wrakvissen meer tijd in beslag. Boek een keer een dagje zeevissen, zoals kabeljauwvissen Den Helder en ervaar hoe leuk vissen op zee is. 

Zeevissen Den Helder

Makreel vissen Den Helder

Makreel vissen Den Helder kan je boeken voor een dagdeel of een hele dag. Er worden ook meerdaagse vistochten georganiseerd door de sportvisserij bedrijven. Bij het zeevissen Noordzee kan je naar hartenlust vissen op makreel, wijting en andere zeevissen.

De visgronden rond Den Helder hebben zich in de afgelopen jaar goed ontwikkeld als makreel locatie. De visvangsten zijn dan ook zeer goed te noemen en staat inmiddels bekend als een visrijk makreel gebied. Het schip hoeft niet heel ver uit te varen om vele scholen makreel te spotten. Daarom is een dagdeel al voldoende voor makreel vissen Den Helder.

Zeevissen Den Helder

Dagje zeevissen in Nederland

Een dagje zeevissen in Nederland is een sportief uitje voor alle leeftijden. Het maakt ook niet uit of je een beginnend visser of een zeer ervaren sportvisser bent. Als je nog nooit hebt gevist, legt de ervaren bemanning je graag uit hoe je moet zee vissen. Als je gaat sportvissen zee zijn ook altijd wel sportvissers aan boord die je voorzien van makreel, kabeljauw of wrakvissen tips. 

Een dagje zeevissen in Nederland staat garant voor een dag plezier. Er is geen garantie dat je een vis vangt, maar de kapitein van het schip zorgt ervoor dat je in een visrijk gebied kan vissen. Alle verse vis die je vangt mag je trouwens mee naar huis nemen. Na een dag vissen op zee smaakt een eigen gevangen vis uiterst goed op de BBQ. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!