Vissenopzee-logo-512-def

Foto´s zeevissen

Foto’s zeevissen

Foto’s zeevissen zijn altijd leuk en vermakelijk om te zien. Helemaal als je zelf op de foto staat met je gevangen makreel, kabeljauw of tong. Als je na een dag vissen op zee van het schip afloopt met een gevulde koelbox met verse vis, dan mag je zeker trots zijn. Maak een foto van de beste vangst van de dag, zodat je dat moment niet meer vergeet.

Bijvoorbeeld van een grote kabeljauw welke je nog kan vangen tijdens een dagje zeevissen Noordzee. Dan hebben we het over een kabeljauw van 1,5 meter. De meeste kabeljauw die gevangen wordt bij vissen op zee zijn tussen de 80 en 90 centimeter. Mocht je een grote kabeljauw vangen, maak er dan zeker een mooie foto van. Mocht je deze met de wereld willen delen, ontvangt sportvisserij Tender deze graag. En wie weet kom jij wel op onze site of sociale media (met toestemming uiteraard).

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 34

Foto’s van vissers

Maak tijdens een dagje zeevissen foto’s van vissers. Tijdens een trip zeevissen beleef je namelijk de leukste momenten met elkaar. Natuurlijk als je een grote vis vangt, daar moet je mee op de foto. Bij foto’s van vissers zie je de sportvisser (man of vrouw) er altijd super trots op staan. En dat mag ook. 

Of het nu gaat om een bijzondere vis, een mooie vis of een hele grote vis. Het is soms hard werken om een lekker verse vis te vangen.Tijdens het sportvissen op zee met de MS Tender beleef je leukste, grappigste en mooiste momenten met elkaar. Je ziet het op de foto’s, het is een leuke sportieve activiteit die je met elkaar beleeft.

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 16

Trip zeevissen

Maak tijden een trip zeevissen met sportvisserij Lauwersoog foto’s van de gevangen vissen, maar ook van de dag zelf. Foto’s leggen het moment vast, zodat je deze nooit meer vergeet. En wat is er nu leuker dan op de foto te gaan met jouw beste vangst van de dag. 

Van makreel tot kabeljauw en van een haai tot een rog. De zomer staat in het teken van haaien, roggen, tong, makreel en met een een beetje geluk sla je een mooie poon aan de haak. Natuurlijk vang je niet iedere keer een grote vis, maar als je deze aan je hengel hebt hangen moet je er zeker een memorabele foto van maken. 

zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 40

Dagje zeevissen

Een dagje zeevissen is voor jong en oud. Het maakt daarbij niet uit of je een ervaren sportvisser bent of voor de eerste keer gaat vissen op zee. Eén ding is altijd zeker, en dat is dat het voor iedereen aan boord een bijzondere leuke dag is. Op de foto’s zeevissen zie je dan ook altijd lachende en blije vissers. 

De sfeer aan boord is tijdens een dagje zeevissen dan ook uitstekend. Wil je een keer deze sfeer zelf ervaren? Boek dan een dagje zeevissen Friesland, zeevissen Den Helder of Vlissingen bij de Tender Lauwersoog. Ook als je zelf niet vist, is een dagje meevaren op een zeewaardig schip een heerlijke ervaring. Bekijk de foto’s van onze trotse vissers met hun verse vangst. 

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!

Wrakvissen zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 24
dagje zeevissen vissen op zee ms tender kabeljauw vissen makreel vissen 33