Vissenopzee-logo-512-def

Zeevissen lauwersoog

Zeevissen Lauwersoog

Sportvisserij MS Tender staat bekend om het zeevissen Lauwersoog. Het nostalgische schip van ruim 41 meter lang en 7,5 breed ligt in de haven Lauwersoog. Vanaf hier worden in het seizoen dagelijks vistours georganiseerd. Kom alles over zeevissen te weten.

Een dag vissen op zee is een beleving en avontuur voor jong en oud. Je hoeft overigens geen ervaren sportvisser te zijn voor zeevissen. De bemanning legt je namelijk graag uit hoe je moet sportvissen. Tender Lauwersoog organiseert in het najaar ook geregeld vistochten vanaf Vlissingen. Zowel wrakvissen Vlissingen of ankervissen Zeeland. 

Kabeljauw vissen

Vrijwel het hele jaar kan je kabeljauw vissen op zee. In de zomerperiode wordt er voornamelijk op makreel gevist. Als je een dagje op zee gaat vissen, kom je uiteraard ook andere zee vissen tegen. De kabeljauw vissen die je vangt mag je overigens mee naar huis nemen. Niets is zo lekker als een eigen gevangen visje thuis bereiden en opeten. 

Wil je niet vissen? Dan kun je heerlijk met een kleine versnapering boven op het dek vertoeven. Je kunt tijdens het zonnen genieten van het weidse uitzicht over zee, de zandbanken en wellicht spot je wel een witsnuit dolfijn of tuimelaar.

Zeevissen Lauwersoog

Zeevissen Noordzee seizoen

Het zeevissen Noordzee seizoen wordt door MS Tender het hele jaar door aangeboden. De Tender Lauwersoog is één van de weinige schepen in Nederland die nog tochten voor zeevissen Noordzee aanbiedt. Een trip zeevissen kan bestaan uit een ochtend, middag, hele dag zeevissen of meerdaagse tochten. 

Je kan namelijk gedurende het jaar zeevissen kabeljauw Noordzee. Voor de sportvissers vaart het schip Tender Lauwersoog vanaf mei tot eind september voornamelijk uit voor makreel vissen. Dit kan zijn in het noorden van het land voor een dag sportvissen Waddenzee, maar ook voor een dag zeevissen Zeeland en zeevissen Den Helder. 

Zeevissen Lauwersoog

Sportvissen Waddenzee 

Voor sportvissen Waddenzee kan je terecht bij Tender Lauwersoog. In het seizoen vaart het motorschip dagelijks uit voor vistochten. Vanaf Lauwersoog haven vertrekt het nostalgische schip en vaart over de Waddenzee tussen de eilanden door. Onderweg zijn er voldoende plekken waar het schip voor anker gaat om te ankervissen. 

In de Waddenzee leven veel soorten vissen, zoals makreel vissen, schelvis, haring, stekelbaars, tong, zalm, schol, paling en kabeljauw vissen. De kapitein weet precies waar de zee vissen zich schuil houden. Een garantie op het vangen van vissen kan niet gegeven worden, maar we zijn er vrijwel zeker van dat je een mooie ervaring hebt. 

Vissen op zee

Bel ons

06-22903225
MS tender

Arrangement

Bij een ALL-IN arrangement zijn inbegrepen:
2x koffie, thee chocolademelk of cappuccino
2x belegd broodje (ham of kaas) of tosti
2x bier, borrel of frisdrank
1x broodje bal of worst of frituur met saus
1x zakje pinda’s, koek of snoep

vistoer vistocht vistour

Vistoer

Er worden ook speciale meerdaagse reizen georganiseerd, waardoor we verder op zee kunnen varen. In het verleden hebben we vistochten georganiseerd naar de Doggersbank, Monkeybank en Helgoland. Deze prachtige tochten zijn snel uitverkocht, dus wees er op tijd bij.

Grote groep

grote groep zeevissen

Kies bij een grote groep eens voor de mogelijkheid om het hele schip af te huren! Hierbij zijn vele extra’s mogelijk, zoals een koud buffet, diner of barbecue aan boord. De ideale vis- en vaartocht voor een familie-uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander festiviteit.
Kijk hiervoor bij “Schip afhuren“.
Iedere 15e gaat gratis mee!